Nyhetsbrev

Uppsala 2018-10-22

 

Nanexa presenterade PharmaShell® på Partnership Opportunities in Drug Development (PODD) i Boston.

Nanexa deltog som technology sponsor på konferensen PODD i Boston under förra veckan. En konferens som fokuserar på drug delivery och med deltagare från många av de stora globala läkemedelsföretagen.

Som sponsor hade vi möjligheten att för en bred publik presentera vår drug delivery-plattform PharmaShell®. Att delta aktivt i konferensprogrammet är helt i linje med att etablera Nanexa som ett framstående och nytänkande drug delivery-företag.

Flertalet presentatörer från de stora internationella läkemedelsbolagen fokuserade sitt budskap bl.a. på vikten av att kunna utveckla läkemedel för subkutan administrering och långa depåtider, en trend som vi redan tidigare fångat upp och där PharmaShell®med dess möjlighet att skapa långa depåer passar in väl.

  

För mer information kontakta:
David Westberg – VD, Nanexa AB (publ)
Telefon: 0709 – 42 83 03
E-post: david.westberg@nanexa.se
www.nanexa.com

 

Om Nanexa AB (publ)

Nanexa AB är ett nanoteknologiskt drug delivery-företag som fokuserar verksamheten på utvecklingen av PharmaShell®som är ett nytt och banbrytande drug delivery-system som bedöms ha en stor potential inom ett flertal indikationsområden. Inom ramen för PharmaShell®har Nanexa samarbetsavtal med bland andra AstraZeneca.